Vi udfører


RASKA VVS i Nørresundby er et kvalitetsbevidst, Autoriseret VVS firma, der udfører alle opgaver indenfor vand, varme, ventilation og traditionelt blikkenslagerarbejde.
Ring til os i dag for et uforpligtende, billigt VVS og blikkenslager tilbud på en konkret opgave eller vedr. et område i hjemmet, hvor du mangler inspiration til fornyelse. Vi udfører store som små opgaver.
RING TIL OS PÅ TLF. 61 51 61 16 ELLER KONTAKT OS ONLINE

Du kan vælge at kontakte RASKA VVS via vores kontaktformular – vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

VVS ArbejdeHar du en gaskedel, toilet eller rør der trænger til en kærlig hånd?
Vi udfører alle slags reparationer.
Vi udfører alle slags reparationer, både store og små. Vi lægger stor vægt på at reparationen er så diskret som muligt og at den udføres i overensstemmelse med eksisterende arkitektur.

Alle vores reparationer er af højeste kvalitet og er langtidsholdbare.

Ventilation & KlimaEt godt indeklima er et spørgsmål om trivsel og sundhed.

Mange nye huse er bygget så højisolerede og tætte, at det er nødvendigt med mekanisk ventilation for at sikre tilstrækkelig udskiftning af luften.
Dårligt indeklima giver ideelle livsvilkår for husstøvmider og danner grobund for råd, skimmelsvampe og andre mikroorganismer. Til skade for helbredet og boligen.
Et ventilationsanlæg skifter løbende den brugte og dårlige luft ud med filtreret, frisk og ren luft..

Kontakt Rasmus på tlf. 61 16 61 51 for uforpligtende tilbud på ventilationsanlæg til jeres firma.

Spar penge på din fjernvarmeEt effektivt varmesystem gavner både trivsel og pengepung.

Hvis varmesystemet ikke fungerer optimalt, tager det længere tid, før dit hjem er opvarmet. Det kan du både mærke på temperaturen og aflæse på varmeregningen – et ineffektivt varmesystem er dyrt i drift.

Vi tilbyder en grundig gennemgang af dit varmesystem, så det fungerer optimalt. Vi tilbyder løbende service, professionel varmestyring og levering og opsætning af nye varmeinstallationer.

Det er vigtigt, at installation og vedligehold af varmeanlæg bliver udført korrekt og i overensstemmelse med gældende regler. Med os som partner har du en garanti for, at arbejdet altid er i orden.SolvarmeRaska V/ Rasmus Marquard Jørgensen sætter solfangere op, så det passer til huset.

Står du overfor en ombygning eller tilbygning, kan solfangere med fordel tænkes ind i konstruktionen fra starten. Vi står til rådighed fra den første skitse til anlægget er tilsluttet og fungerer.

Et solvarmeanlæg er en miljøvenlig og fleksibel løsning. Det er en vedvarende energikilde, som let kan kombineres med de øvrige vand- og varmeanlæg, du har i huset.

Selv når det er overskyet og dagene er korte, fungerer anlæggene. Du behøver med andre ord ikke bekymre dig om det danske vejr.

Kontakt os for en vejledende samtale om mulighederne i solvarmeanlæg.


Nyt badeværelse eller køkkenSkal du have renoveret eller nybygget dit badeværelse eller køkken, udfører vi gerne arbejdet fra start til slut. Vi har ikke blot øje for alle de tekniske installationer, men også for design og æstetik.
For at sikre et godt miljø, er det vigtigt at teknik og design går hånd i hånd. Hos Raska VVS fungerer vi også som rådgivere når det kommer til muligheder, installationer og evt. Design. Vores fokus er at skabe et miljø der opfylder dine drømme og som samtidig er teknisk professionelt udført. Vi tilbyder også at løse opgaven som hovedentreprise og har en bred vifte af kompetente håndværkere vi samarbejder med.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dit drømme badeværelse eller køkken er du velkommen til at tage kontakt.

Sådan arbejder jeg


Jeg kigger på opgaven
og giver tilbud

Jeg udfører opgaven
hurtigt og i orden

Jeg rydder pænt op og
fakturerer den aftalte pris

nyt bad
fjernvarme
solvarme
vandskade
kontakt os

Vores værdier


• Faglig omhu og høj kvalitet i produktvalg og arbejde
• Overholdelse af aftaler og leveringstider
• Levere æstetisk flotte løsninger
• Fair priser
• Uafhængig rådgivning

Du er altid velkommen til at ringe
på telefon 61 51 61 16
Eller kontakt os via kontaktformularen